Ανήλικος έκανε τον πελάτη και έκλεβε εμπορεύματα στην Πάτρα

Ανήλικος έκανε τον πελάτη και έκλεβε εμπορεύματα στην Πάτρα

Εκτός από τα κλεμμένα ρούχα, βρήκαν στην κατοχή του ένα ζευγάρι παπούτσια αξίας 50 ευρώ τα οποία είχε κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο κατάστημα

Ανήλικος έκανε τον πελάτη και έκλεβε εμπορεύματα στην Πάτρα
Σύστημα είχε τις κλοπές εμπορευμάτων από τα καταστήματα της Πάτρας ένας ανήλικος Αλβανός, αλλά δεν σκέφτηκε ότι το πρόσωπό του καταγραφόταν από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος. Έτσι, αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που δεν άργησαν να τον εντοπίσουν με τα κλοπιμαία στα χέρια.

Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί από τους υπαλλήλους ενός καταστήματος ενδυμάτων ότι ο 17χρονος που παρίστανε τον πελάτη είχε φύγει κρύβοντας κάτω από τα ρούχα του άλλα, αξίας 60 ευρώ. Τους έδειξε την εικόνα του που είχε καταγράψει η κάμερα και έτσι τον βρήκαν σε μικρή απόσταση. Μάλιστα, εκτός από τα κλεμμένα ρούχα, βρήκαν στην κατοχή του ένα ζευγάρι παπούτσια αξίας 50 ευρώ τα οποία είχε κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο κατάστημα και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο!

Ως πελάτης μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη ένας 24χρονος Έλληνας, αλλά έφυγε τρέχοντας χωρίς να περάσει από το ταμείο κρατώντας στην αγκαλιά του διάφορα προϊόντα τροφίμων! Όμως, τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μικρή απόσταση και τα κλεμμένα εμπορεύματα αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του καταστήματος. Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία για κλοπή που συνέταξε η Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης