Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια! 

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :


 
Κλείσιμο
1. Την εφημερίδα

2. Τη συγκλονιστική και εντελώς αληθινή ιστορία “Ολόκληρα ψέματα, μισές αλήθειες” της Σούλας Παπαλάμπρου, που θα διαβάσετε με μια ανάσα

      (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

                            

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

η αληθινή ιστορία

“Ολόκληρα ψέματα, μισές αλήθειες”

της Σούλας Παπαλάμπρου

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 


Η υιοθεσία, τα «παιδιά της καρδιάς», τα πλάσματα που μένουν μετέωρα ανάμεσα στους φυσικούς και τους θετούς γονείς τους είναι το θέμα του βιβλίου.

Μια συγκλονιστική -και εντελώς αληθινή ιστορία.

Αυτή την Κυριακή, η αληθινή ιστορία «Ολόκληρα ψέματα, μισές αλήθειες» της συγγραφέως Σούλας Παπαλάμπρου είναι στο ΘΕΜΑ!

Ένας παράφορος, φλογερός κι ανομολόγητος έρωτας, οδηγεί δύο τολμηρούς νέους έξω και πέρα από κάθε όριο ηθικής, φαντασίας και κοινωνικών συμβάσεων.

Εκείνος είναι γόνος εύπορης οικογένειας μιας πλούσιας επαρχιακής πόλης, η γοητεία και η κοινωνική του επιφάνεια τον φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των αδέσμευτων κοριτσιών. Εκείνη, μια πανέμορφη κοπέλα με ταπεινή καταγωγή και φλογερό ταπεραμέντο. Μαζί θ’ απολαύσουν κάθε ανομολόγητη ηδονή, αδιαφορώντας για τ’ αποτελέσματα των πράξεών τους.

Έτσι, ο ανεύθυνος Άρης και η ανώριμη αλλά τρελά ερωτευμένη μαζί του Ελπίδα, θα φέρουν διαδοχικά στον κόσμο τρία ανεπιθύμητα παιδιά, τρία κορίτσια που δεν θα οδηγήσουν το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας, παρ’ όλες τις υποσχέσεις και τα ψέματα του νεαρού άντρα και θα πάρουν το δρόμο της υιοθεσίας.

Τρεις διαφορετικές οικογένειες, έχοντας περίσσευμα αγάπης και στοργής θ’ αγκαλιάσουν αυτά τα παιδιά, θα γίνουν για το χατίρι τους οι ουσιαστικοί τους γονείς.

Τίποτα ωστόσο, δεν μένει κρυφό για πάντα. Η Μαρίνα, το τρίτο παιδί, ξεκινά να ενώσει τα χαμένα κομμάτια του παζλ της ζωής της.

Η διαδρομή που θ’ ακολουθήσει θα την φέρει ντιμέτωπη με ανομολόγητες αλήθειες, αλλά θ’ αποκαλύψει, τόσο τα πρόσωπα των φυσικών γονιών της, όσο και την ύπαρξη των άλλων αδελφών της.

Και οι θετοί γονείς; Είναι κακό να πεις σε ένα παιδί «δεν σε γέννησα εγώ»; Θα σε απορρίψει; Ποιος λέει πως όταν μεγαλώνεις με αγάπη εγκαταλείπεις τους θετούς σου γονείς; Ποιος λέει πως η γυναίκα που σε μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια σταματάει να είναι η μητέρα σου, αν γνωρίσεις την αλήθεια; Θα σου το πω εγώ, ένα υιοθετημένο παιδί: ποτέ!

Η αλήθεια λυτρώνει…

Η συγγραφέας Σούλα Παπαλάμπρου ξετυλίγει με τόλμη και απαράμιλλη ανθρώπινη ευαισθησία το κουβάρι της αληθινής προσωπικής της ιστορίας, σ’ ένα συγκλονιστικό βιβλίο που μοιάζει με μυθιστόρημα ακριβών και βαθέων συναισθημάτων αλλά είναι στ’ αλήθεια η πραγματική της ιστορία, που κάνει τον αναγνώστη να μην μπορεί ν’ αφήσει το βιβλίο από τα χέρια του…




 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)


Μην τo χάσετε!

3. Την ταινία δράσης “Το μούτρο” με τον Τζέισον Στέιθαμ, που θα σας κόψει την ανάσα

 

Θέλεις μία ταινία δράσης;

Αυτή την Κυριακή

έχεις ΘΕΜΑ!

“Το μούτρο” («The Mechanic”)

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

Συγκλονιστικές σκηνές απίστευτης δράσης με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ, έναν από τους πιο δημοφιλείς «σκληρούς» της μεγάλης οθόνης.

Η καταιγιστική ταινία «Το Μούτρο» με τον Τζέισον Στέιθαμ αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ!

Ο Τζέισον Στέιθαμ σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς του ρόλους, γοητευτικός, αρρενωπός και με την αυστηρότητα που ταιριάζει σε έναν επαγγελματία εκτελεστή, υποδύεται τον Άρθουρ Μπίσοπ. Πρόκειται για έναν πληρωμένο δολοφόνο, έναν στυγνό επαγγελματία, κάποιον που σκοτώνει πολύ πριν σκεφτεί οποιαδήποτε ηθική παράμετρο του εγκλήματος που διαπράττει. Εκτελεί συμβόλαια θανάτου χωρίς να ρωτά ή να σκέφτεται πολλά, εκτός μόνο από την επιτυχία της εκάστοτε αποστολής του. Ως πάγια και απαράβατη αρχή του θεωρεί το να μην δημιουργεί οποιουδήποτε είδους σχέση με τα θύματά του. Για έναν άνθρωπο-πολεμική μηχανή όπως ο Μπίσοπ, η δολοφονία είναι μία δουλειά σαν όλες τις άλλες και απλώς κάποιος πρέπει να την κάνει. Ωστόσο, όλα αυτά αλλάζουν όταν ο μέντοράς του στο επάγγελμα του πληρωμένου φονιά, δολοφονείται ο ίδιος.

Ο Άρθουρ παίρνει προσωπικά το ζήτημα του εντοπισμού, της αποκάλυψης και, φυσικά, της αμείλικτης τιμωρίας των ενόχων. Παίρνει το νόμο στα χέρια του και ξεκινά το κυνήγι των φονιάδων του «δασκάλου», εστιάζοντας αποκλειστικά και μόνο στην εκδίκηση. Ωστόσο, εκτός από τον Μπίσοπ υπάρχει και κάποιος άλλος που ωθείται από το ίδιο κίνητρο -και δικαιωματικά, μάλιστα, εφόσον είναι ο γιός του θύματος. Ο «Στιβ» ζητά από τον Άρθουρ να τον εκπαιδεύσει στην τέχνη του φόνου, κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας, καθώς τον φέρνει προ ενός σοβαρού διλήμματος: Είτε θα παραμείνει πιστός στις αρχές του, είτε θα συνεργαστεί με τον άπειρο, αλλά αποφασισμένο Στιβ. Η εξέλιξη της ταινίας ουσιαστικά ξεκινά από τη στιγμή που ο Μπίσοπ γίνεται ο ίδιος μέντορας του φιλομαθούς νέου, μια εξέλιξη που κόβει την ανάσα ως τα τελευταία δευτερόλεπτα του φιλμ.






(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για για δυο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 22 Ιανουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


  • “ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ” - Θέατρο Αποθήκη

“ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” – Θέατρο Δημήτρης Χορν

Αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Δευτέρα 23/01/2017 έως και την Κυριακή 29/01/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 20/2/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

  • Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ - “Δεύτερη Φωνή”

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει . Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση

μέχρι σήμερα.

  • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ Αύγουστοςτου Tracy Letts (August:Osage County)

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό.

Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι των Γουέστον, συγκεντρώνεται η οικογένεια και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Μαρία Κατσιαδάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Μάνος Βακούσης, ο Κώστας Ανταλόπουλος, ο Νίκος Αλεξίου, ο Θύμιος Κούκιος, η Σίσσυ Τουμάση και η Aurora Marion. Ο «Αύγουστος» («August: Osage County») είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στην Αμερική και την Αγγλία, έχει κερδίσει το βραβείο Pulitzer, 3 βραβεία Tony, 2 Drama Desk Awards και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.


5. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)



Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2.  Μία δωροεπιταγή  6 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market                  

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

το ΘΕΜΑ σας κάνει δώρο 6 ευρώ

για τα ψώνια σας από τα My Market!

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

μία Δωροεπιταγή 6 €

MONO στην απλή έκδοση των 2 ευρώ

Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά – Δωροεπιταγή 6 ευρώ στην απλή έκδοση (2 ευρώ)!

Το Πρώτο ΘΕΜΑ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market.  Έτσι, αυτή την Κυριακή στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 221 καταστήματα
My market, να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 23/1/2017 έως και το Σάββατο 28/1/2017 και να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

Εξαργυρώστε έως τρεις δωροεπιταγές ανά εβδομάδα.
Σημαντική καινοτομία της  προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 6€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 12€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 18€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό.

My market, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Η μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 221 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Είναι πολύ σημαντικό  το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market «επιστρέφει» επίσης 6€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά.

Μην το χάσετε!

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για για δυο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 22 Ιανουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


  • “ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ” - Θέατρο Αποθήκη

“ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” – Θέατρο Δημήτρης Χορν

Αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Δευτέρα 23/01/2017 έως και την Κυριακή 29/01/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 20/2/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

  • Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ - “Δεύτερη Φωνή”

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει . Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση

μέχρι σήμερα.

  • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ Αύγουστοςτου Tracy Letts (August:Osage County)

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό.

Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι των Γουέστον, συγκεντρώνεται η οικογένεια και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Μαρία Κατσιαδάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Μάνος Βακούσης, ο Κώστας Ανταλόπουλος, ο Νίκος Αλεξίου, ο Θύμιος Κούκιος, η Σίσσυ Τουμάση και η Aurora Marion. Ο «Αύγουστος» («August: Osage County») είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στην Αμερική και την Αγγλία, έχει κερδίσει το βραβείο Pulitzer, 3 βραβεία Tony, 2 Drama Desk Awards και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης