Χτύπησαν στη Σαντορίνη οι απατεώνες με τα τροχαία

Χτύπησαν στη Σαντορίνη οι απατεώνες με τα τροχαία

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κατοίκων της Θήρας ήταν το θύμα των απατεώνων στο νησί

Χτύπησαν στη Σαντορίνη οι απατεώνες με τα τροχαία
Ακόμη και στην γραφική Σαντορίνη έφτασαν οι σπείρες των αδίστακτων απατεώνων που πανικοβάλλουν ανυποψίαστους ηλικιωμένους παριστάνοντας τους αστυνομικούς και τους ενημερώνουν ότι, αν δεν πληρώσουν μεγάλα ποσά, τα παιδιά τους κινδυνεύουν με φυλάκιση επειδή τάχα προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κατοίκων της Θήρας ήταν το θύμα των απατεώνων στο νησί. Μια άγνωστη που τους τηλεφώνησε κλαίγοντας παρίστανε την κόρη τους, η οποία είχε δήθεν σκοτώσει ένα ανήλικο παιδί. Στη συνέχεια, ένας συνεργός της που προσποιήθηκε τον αστυνομικό τους ζήτησε χρήματα για να μην έχει η κοπέλα νομικές συνέπειες και τους έπεισε να πληρώσουν 50.000 ευρώ!

Οι ταραγμένοι ηλικιωμένοι έδωσαν τα χρήματα, όμως σύντομα αποκαλύφθηκε ότι είχαν εξαπατηθεί και έκαναν καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 37χρονο Βούλγαρο που παρέλαβε το ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στους δικαιούχους. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη και αντιποίηση αρχής,ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης