Πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Ντίξον

Πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Ντίξον

Λίγο μετά τις 7 το πρωί, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος γκαρντ της ΑΕΚ συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας στον Δήμο Αχαρνών - Πηγές από την Αστυνομία επιβεβαιώνουν ότι ο Ντίξον παραβίασε STOP

Πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Ντίξον
Πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα το πρωί ο πλέι μέικερ της ομάδας μπάσκετ της ΆΕΚ Μάικλ Ντίξον. Το τροχαίο σημειώθηκε  λίγα λεπτά μετά τις στις 7  στην περιοχή του Μενιδίου με θύμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών. 

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 26χρονος εκινείτο επί της οδού Δημοσθένους στο Μενίδι όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονη γυναίκα η οποία έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και τον τραυμάτισε θανάσιμα. 

Ο άτυχος υπάλληλος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενώ ο Αμερικανός παίκτης και η οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας όπου δίνουν κατάθεση μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παραβίασε STOP, καθαρό το αλκοτέστ
Αργά το απόγευμα όπως έγινε γνωστό από πηγές της Αστυνομίας ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης παραβίασε STOP με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με το άλλο ΙΧ κι αυτό να τραυματίσει θανάσιμα τον 64χρονο οδοκαθαριστή.
Κλείσιμο

Αυτή την ώρα ο Ντίξον βρίσκεται στην Ευελπίδων μαζί με τη σύζυγο του και δίνει κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να του απαγγελθεί η κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Να σημειώσουμε ότι ο Ντίξον είχε χθες τα γενέθλια του και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν «καθαρό», αλλά έχει ληφθεί και δείγμα αίματος για πρόσθετη εργαστηριακή εξέταση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης