Πάτρα: Έβαλε την 11χρονη κόρη του να κλέψει σε εκκλησία

Πάτρα: Έβαλε την 11χρονη κόρη του να κλέψει σε εκκλησία

Κατάφερε να «βουτήξει»  65 ευρώ μέσα από το πορτοφόλι μιας γυναίκας

Πάτρα: Έβαλε την 11χρονη κόρη του να κλέψει σε εκκλησία
Κυριολεκτικά δεν είχε ιερό και όσιο ένας αδίστακτος Βούλγαρος, που καθοδηγούσε την μόλις 11 χρόνων κόρη του πώς να... ξαφρίζει πορτοφόλια από τους πιστούς, την ώρα που προσκυνούσαν μέσα σε μια εκκλησία στην Πάτρα! Μάλιστα, το ανήλικο κοριτσάκι αποδείχθηκε... καλή μαθήτρια!

Η 11χρονη κατάφερε να “βουτήξει” 65 ευρώ μέσα από το πορτοφόλι μιας γυναίκας. Ωστόσο, εκείνη την πήρε είδηση και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να ακινητοποιηθούν και να συλληφθούν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που έφτασαν στο ναό. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ ο
αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για γθική αυτουργία σε κλοπή, εκμετάλλευση ανηλίκου και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 

*** Πάλι στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν ένα ζευγάρι Ελλήνων που τρύπωσαν σε ένα σπίτι την ώρα που ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και άρπαξαν 500 ευρώ. Όμως, ο 35χρονος άνδρας και η 34χρονη γυναίκα έγιναν αντιληπτοί πριν διαφύγουν, εγκλωβίστηκαν και παρελήφθησαν από τους αστυνομικούς που τους ανακρίνουν για να διαπιστώσουν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης