Φλώρινα: Έβγαζαν πολλά πουλώντας ημερολόγια χωρίς άδεια

Φλώρινα: Έβγαζαν πολλά πουλώντας ημερολόγια χωρίς άδεια

Ιδιαίτερα πειστικοί ήταν δυο άνδρες που πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι στο Αμύνταιο, αφού πουλούσαν παράνομα τα ημερολόγιά τους προς 20 ευρώ το ένα

Φλώρινα: Έβγαζαν πολλά πουλώντας ημερολόγια χωρίς άδεια
Ιδιαίτερα πειστικοί ήταν δυο άνδρες που πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι στο Αμύνταιο της Φλώρινας για να πουλήσουν ημερολόγια για λογαριασμό σωματείου, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια. Μάλιστα, είχαν βγάλει αρκετά χρήματα όταν συνελήφθησαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο σε μια 54χρονη γυναίκα, οι δράστες ηλικίας 60 και 47 χρόνων είχαν πουλήσει… 25 (!) ημερολόγια αντί 20 ευρώ το καθένα! Τα συνολικά 500 ευρώ που πήραν, βρέθηκαν πάνω τους όταν τους συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και επιστράφηκαν στην γυναίκα.

Κλείσιμο
Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν άλλα 152 ημερολόγια τα οποία σκόπευαν να πουλήσουν στην περιοχή και ένα μπλοκ αποδείξεων που έκοβαν τάχα για την πληρωμή συνδρομής μέλους του σωματείου. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης