Ανήλικος καταζητούμενος διέρρηξε εννέα σπίτια!

Ανήλικος καταζητούμενος διέρρηξε εννέα σπίτια!

Από την προανάκριση αποδείχθηκε ότι ο ανήλικος «μπουκαδόρος» είχε διαπράξει εννέα κλοπές σε σπίτια με λεία μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 27.000 ευρώ

Ανήλικος καταζητούμενος διέρρηξε εννέα σπίτια!
Μόλις 15 χρόνων είναι ένας ανήλικος διαρρήκτης που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και ήδη τον αναζητούσαν στην Αθήνα, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτή Αθηνών! Εκείνος, όμως, δρούσε στην… Αχαΐα!

Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγίου, αποδείχθηκε ότι ο ανήλικος «μπουκαδόρος» είχε διαπράξει εννέα κλοπές σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αιγιαλείας με λεία μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 27.000 ευρώ! Οι κλοπές είχαν γίνει από τις 13 ως τις 24 Μαρτίου και από τις 11 ως τις 24 Αυγούστου.

Κλείσιμο
Τα στοιχεία του 15χρονου διαρρήκτη ταυτοποιήθηκαν βάσει αποτυπωμάτων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Στο μεταξύ, ο μικρός παραμένει άφαντος παρά τις έρευνες των αστυνομικών και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης