Παρέα νεαρών... ακροβατών έκανε τέσσερις διαρρήξεις στη Νάουσα

Παρέα νεαρών... ακροβατών έκανε τέσσερις διαρρήξεις στη Νάουσα

Η λεία τους ξεπερνούσε τα 11.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα

Παρέα νεαρών... ακροβατών έκανε τέσσερις διαρρήξεις στη Νάουσα
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του τρίτου από την σπείρα των νεαρών διαρρηκτών με τις... ακροβατικές ικανότητες, οι οποίοι είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια στη Νάουσα μέσα στον τελευταίο μήνα. Οι δυο συνεργοί του συνελήφθησαν μετά την τελευταία τους «δουλειά».

Οι δράστες είχαν αναρριχηθεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος μιας 52χρονης γυναίκας το απόγευμα της Κυριακής, είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα και είχαν αρπάξει 200 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της ιδιοκτήτριας. Όμως, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν ο 22χρονος και ο 19χρονος, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων. 

Κλείσιμο
Ο 18χρονος συνεργός τους δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται, ενώ οι άλλοι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. Ήδη εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις διαρρήξεις με λεία μετρητά ύψους 1.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ και οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης