Πύργος: Ισόβια σε 46χρονο που σκότωσε τον θείο του

Πύργος: Ισόβια σε 46χρονο που σκότωσε τον θείο του

Ο Χαράλαμπος Μπατράλης είχε στήσει καρτέρι στον 69χρονο Θεόδωρο Μπατράλη - Τον πυροβόλησε δύο φορές, τον πέταξε σε χαράδρα και έκαψε τα ρούχα και τα χρήματά του, για να φανεί ως ληστεία

Πύργος: Ισόβια σε 46χρονο που σκότωσε τον θείο του
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, στον 46χρονο Χαράλαμπο Μπατράλη από την Πτέρη Ερυμάνθου, για την δολοφονία του 69χρονου θείου του Θεόδωρου Μπατράλη την 1η Οκτωβρίου 2015, με τον οποίο είχε οικογενειακές διαφορές.

Ο 46χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θείο του, ο οποίος είχε πάει να εισπράξει τη σύνταξή του και τον πυροβόλησε 2 φορές στο κεφάλι. Στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του σε χαράδρα και έβαλε φωτιά να κάψει ορισμένα ρούχα του, τα χρήματα και άλλα αντικείμενα, για να φανεί ως ληστεία. Μάλιστα επί ώρες συμμετείχε από τους πρώτους στις έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα, προφασιζόμενος ότι ανησυχεί.

Αλλά οι αρχές από την πρώτη στιγμή τον υποπτεύτηκαν και στην ανάκριση σιγουρεύτηκαν για την ενοχή του όταν υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, μέχρι που στο τέλος ομολόγησε την πράξη του.

Παράλληλα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, του επέβαλλε και ποινή φυλάκισης 3 ετών και 7 μηνών για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, κατοχής πυρομαχικών, περιύβρισης νεκρού και κλοπής.

Κλείσιμο
Πηγή: www.patrastimes.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης