Δεν είδε αποδοκιμασίες εις βάρος του ο Τόσκας

Δεν είδε αποδοκιμασίες εις βάρος του ο Τόσκας

Παρ' ότι οι αποδοκιμασίες των κατοίκων της Καλαμάτας καταγράφηκαν από τις κάμερες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι αποδέκτης τους ήταν ο απών δήμαρχος

Δεν είδε αποδοκιμασίες εις βάρος του ο Τόσκας
Να διαψεύσει τα ...αδιάψευστα επιχείρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μετά τις
αποδοκιμασίες που δέχθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο στο οποίο μετείχε και ο ίδιος, στην Καλαμάτα. Παρά το γεγονός ότι οι αποδοκιμασίες καταγράφηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες, ο κ.Τόσκας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διέψευσε ότι αποδοκιμάστηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο.


Κλείσιμο
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου, ο κ.Τόσκας, υποστήριξε ότι οι κάτοικοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον δήμαρχο της πόλης ο οποίος απέφυγε να εμφανισθεί και να παραστεί στις επαφές του κυβερνητικού κλιμακίου με τους πληγέντες

Το ξέσπασμα των κατοίκων κατά Τόσκα και Κωνσταντινέα 

Κατά τη διάρκεια της «αυτοψίας» που έκαναν χθες στις πληγείσες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, τα «άκουσαν» για τα καλά από τους οργισμένους Μεσσήνιους που εξέφρασαν με τον πιο έντονο τρόπο την απογοήτευση τους για τη μη υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων που υποτίθεται ότι θα πραγματοποιούνταν στην περιοχή, αλλά και για το γεγονός ότι έμειναν αβοήθητοι από τις αρμόδιες αρχές. «Γιατί ήρθατε με κοστούμια και όχι με φτυάρια;», φώναξε στο κυβερνητικό κλιμάκιο μια απελπισμένη πλημμυροπαθής. «Τι ήρθατε να κάνετε; Καταγραφή πτωμάτων; Δεν ντρεπόσαστε; Ντροπή σας! Ελάτε τουλάχιστον με φόρμες να βοηθήσετε, και όχι με τα κοστούμια σας» συνέχισε η ίδια γυναίκα.

Οι κάτοικοι του νομού που «χτυπήθηκε» σφόδρα από τις φονικές πλημμύρες, ξέσπασαν κατά των στελεχών της κυβέρνησης ζητώντας εξηγήσεις για την ανακολουθία που διέπει τις υποσχέσεις και τις πράξεις της πολιτικής ηγεσίας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την καταγραφή τεράστιων υλικών ζημιών ακόμα και θανάτων -όπως τώρα- κάθε φορά που ο τόπος αφήνεται στο έλεος των ακραίων καιρικών συνθηκών. 

«Μας έπνιξε, μας έπνιξε» φώναζαν απελπισμένοι οι κάτοικοι της Καλαμάτας, αποδοκιμάζοντας παράλληλα το γεγονός ότι Τόσκας και Κωνσταντινέας επισκέφθηκαν την περιοχή με κοστούμια, ενώ ο κόσμος παλεύει να αντισταθεί στη μανία της φύσης. «Ήρθατε με τα κουστούμια, ενώ έπρεπε να έρθετε με φτυάρι» διαμαρτυρήθηκε μια κάτοικος. 

Σε όλα αυτά η απάντηση του κ. Τόσκα ήταν ότι δεν τον αφορούσαν...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης