Ο Νίκος Παππάς ενημερώνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Νίκος Παππάς ενημερώνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες

Ορισμένα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος έχουν εκφράσει προβληματισμούς για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό

Ο Νίκος Παππάς ενημερώνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες
Ενημέρωση για την πορεία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών παραθέτει αυτή την ώρα στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Ζαχαριάδης ζήτησε από όσους βουλευτές βρίσκονται στην Αθήνα να προσέλθουν στο κοινοβούλιο προκειμένου να ενημερωθούν για τις επόμενα κρίσιμα στάδια του διαγωνισμού. 

Να σημειωθεί ότι ήδη ορισμένα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος έχουν εκφράσει προβληματισμούς για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό ενώ δεν είναι λίγοι όσοι ανησυχούν για τις αναταράξεις και τις ενδεχόμενες απώλειες θέσεων εργασίας που θα προκαλέσουν οι κυβερνητικές παρεμβάσεις. 

Μεταξύ άλλων, στη Βουλή έχουν προσέλθει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο πρόεδρος της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης Αντώνης Συρίγος, η κυρία Μαρία Θαλερίτη, ο κ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κ.α.
Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός για τις τέσσερις άδειες εθνικής εμβέλειας θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της προσομοίωσης που πραγματοποιήθηκε χθες υπήρξαν ισχυρές ενστάσεις και διαμαρτυρίες από τους συμμετέχοντες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης