Αλεξανδρούπολη: Κατέσχεσαν άλλον ένα τόνο ακατάλληλα όστρακα

Αλεξανδρούπολη: Κατέσχεσαν άλλον ένα τόνο ακατάλληλα όστρακα

Τα σκάφη εντοπίστηκαν να πλησιάζουν στην ακτή της παραλίας Αρίστεινου

Αλεξανδρούπολη: Κατέσχεσαν άλλον ένα τόνο ακατάλληλα όστρακα
Με δύο σκάφη γινόταν αυτή τη φορά η μεταφορά μεγάλης ποσότητας οστράκων που είχαν αλιευτεί παράνομα και οι διαστάσεις τους ήταν μικρότερες από αυτές που θεωρούνται κατάλληλες για κατανάλωση. Όμως, οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης καραδοκούσαν.

Τα σκάφη εντοπίστηκαν να πλησιάζουν στην ακτή της παραλίας Αρίστεινου στην  Αλεξανδρούπολη, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Εκεί περίμεναν ένας 20χρονος με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και ένας 57χρονος, που μεταφόρτωσαν τους 51 σάκους με όστρακα τους οποίους μετέφεραν τα σκάφη με κυβερνήτες έναν 34χρονο και έναν 49χρονο. Τότε επενέβησαν οι λιμενικοί και τους συνέλαβαν, καθώς δεν είχαν συνοδευτικά έγγραφα για το φορτίο τους.

Οι σάκοι περιείχαν όστρακα του είδους αχιβάδα βάρους ενός τόνου και 63 κιλών, από τα οποία τα 835 κιλά είχαν διαστάσεις μικρότερες των 4,5 εκατοστών που ορίζει ο νόμος. Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο των δυο παραληπτών που συνελήφθησαν, ενώ τα σκάφη πρόλαβαν να απομακρυνθούν και οι κυβερνήτες τους αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης