Εξιχνιάστηκε και μια κλοπή στη Μύκονο με θύμα έναν 25χρονο Άραβα!

Εξιχνιάστηκε και μια κλοπή στη Μύκονο με θύμα έναν 25χρονο Άραβα!

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε καταγγείλει στο τμήμα του νησιού ότι άγνωστοι του είχαν κλέψει ένα κόσμημα μεγάλης αξίας και οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση παράλληλα με τη μεγάλη έρευνα για τους διαρρήκτες, ταυτοποίησαν ως δράστες τέσσερις Ιταλούς τουρίστες

Εξιχνιάστηκε και μια κλοπή στη Μύκονο με θύμα έναν 25χρονο Άραβα!
Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει αποδώσει καρπούς το «σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της σπείρας των επαγγελματιών διαρρηκτών που έχουν ρημάξει τις πολυτελείς βίλες επωνύμων στη Μύκονο, όμως στο πλαίσιο των ερευνών εξιχνιάστηκε μια κλοπή με θύμα έναν 25χρονο Άραβα!

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε καταγγείλει στο τμήμα του νησιού ότι άγνωστοι του είχαν κλέψει ένα κόσμημα μεγάλης αξίας και οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση παράλληλα με τη μεγάλη έρευνα για τους διαρρήκτες, ταυτοποίησαν ως δράστες τέσσερις Ιταλούς τουρίστες. Δεν κατόρθωσαν να τους εντοπίσουν, ωστόσο, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι  αναζητήσεις συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι παραμένουν ανεξιχνίαστες τέσσερις μεγάλες κλοπές. Η πρώτη είχε γίνει τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου στην πολυτελή ενοικιαζόμενη βίλα μίας 29χρονης Γαλλίδας στην περιοχή της Αλεόμανδρας με λεία 25.000 ευρώ σε μετρητά, 4.000 δολάρια, 8.000 λιβανέζικες λίρες και κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 130.000 ευρώ Την ίδια ημέρα οι δράστες διέρρηξαν στον Ορνό τη βίλα του πρώην αστέρα του NBA Ρόνι Σεϊκέλι και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 620.000 ευρώ.

Την περασμένη Τρίτη, η σπείρα χτύπησε πάλι στον Ορνό, αρπάζοντας μετρητά ύψους 145.000 ευρώ από την πολυτελή βίλα του 31χρονου Σαουδάραβα πρίγκιπα Fahad Al Saud. Τέλος, τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν σε βίλα όπου διαμένουν έξι Ελβετοί και άρπαξαν 49.700 ευρώ, 5.500 ελβετικά φράγκα και ένα ρολόι αξίας 40.000 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης