«Χρυσή» διάρρηξη σε εξοχικό της Μυκόνου με λεία άνω των 130.000 ευρώ!

«Χρυσή» διάρρηξη σε εξοχικό της Μυκόνου με λεία άνω των 130.000 ευρώ!

Βρήκαν «θησαυρό» σε μετρητά και τιμαλφή - Ξάφρισαν από το σπίτι μετρητά ύψους 25.000 ευρώ, 4.000 δολαρίων και 2.000 λιρών Λιβάνου, αλλά και όλα τα χρυσαφικά της συνολικής αξίας 130.000 ευρώ! 

«Χρυσή» διάρρηξη σε εξοχικό της Μυκόνου με λεία άνω των 130.000 ευρώ!
Διάνα χτύπησαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έβαλαν στο... μάτι την εξοχική κατοικία μιας νεαρής Γαλλίδας στην περιοχή Αλεόμανδρα της Μυκόνου, καθώς φαίνεται ότι διέθεταν πληροφορίες για τον «θησαυρό» σε μετρητά και τιμαλφή που υπήρχε στο ενοικιαζόμενο σπίτι.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της 29χρονης αλλοδαπής και, καθώς το εξοχικό βρίσκεται αρκετά μακριά από τα υπόλοιπα σπίτια, έδρασαν ανενόχλητοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Παραβίασαν την είσοδο, μπήκαν στο εσωτερικό και άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα δωμάτια αναζητώντας τη λεία τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 29χρονης Γαλλίδας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άγνωστοι εισβολείς ξάφρισαν από το σπίτι μετρητά ύψους 25.000 ευρώ, 4.000 δολαρίων και 2.000 λιρών Λιβάνου, αλλά και όλα τα χρυσαφικά της συνολικής αξίας 130.000 ευρώ! Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και η έρευνα για την ταυτοποίηση των εισβολέων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης