Αρπαξαν και όπλα από ηλικιωμένους στην Κορινθία

Αρπαξαν και όπλα από ηλικιωμένους στην Κορινθία

Με την απειλή βίας άρπαξαν 5.000 ευρώ, κοσμήματα δύο κυνηγετικά όπλα και διάφορα προσωπικά έγγραφα

Αρπαξαν και όπλα από ηλικιωμένους στην Κορινθία
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους κακοποιούς που λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στον Κάτω Άσσο Κορινθίας και έφυγαν οπλισμένοι με τα κυνηγετικά τους όπλα. Αυτή ήταν η τρίτη ληστεία στην ευρύτερη περιοχή, μέσα σε μία εβδομάδα!

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι, ακινητοποίησαν τον 85χρονο άνδρα και την 82χρονη σύζυγό του με την απειλή βίας και, αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, ανακάλυψαν τις οικονομίες του ζευγαριού ύψους 5.000 ευρώ. Τα άρπαξαν μαζί με τα άγνωστης αξίας χρυσαφικά της ηλικιωμένης και, πριν φύγουν, πήραν τα δύο κυνηγετικά όπλα του 85χρονου και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Κλείσιμο
Οι ηλικιωμένοι περίμεναν να απομακρυνθούν οι ληστές και μετά ειδοποίησαν τρομοκρατημένοι το αστυνομικό τμήμα του Βραχατίου, οι άνδρες του οποίου διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τους δράστες. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και δείγματα γενετικού υλικού από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης