Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία ξανά στη Θεσσαλονίκη

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία ξανά στη Θεσσαλονίκη

Μια κίνηση που πραγματοποιείται σε 70 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο - Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί από το Πάρκο Νέας Ελβετίας

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία ξανά στη Θεσσαλονίκη
Το πιο πρωτότυπο ποδηλατικό και οικολογικό event της χώρας, η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία επιστρέφει για 9η χρόνια στη Θεσσαλονίκη και η έναρξη έχει οριστεί για την Παρασκευή το απόγευμα στο Πάρκο Νέας Ελβετίας (τέρμα Χαριλάου, Παπαναστασίου).

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει bodypainting, μουσικές και δρώμενα πριν την ποδηλατοδρομία που θα αρχίσει στις 19:00.

Κλείσιμο
Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί πάρτι στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Αθλητισμού WE, 3ης Σεπτεμβρίου-Γ. Λαμπράκη (όπισθεν ΔΕΘ, πρώην παγοδρόμιο) με live από Lostre Community και Κρούση (ομάδα κρουστών), DJ set Γυμνός Ποδηλάτης και άλλες εκπλήξεις, το οποίο θα αρχίσει στις 10 το βράδυ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα εναλλακτικά μη μηχανοκίνητα μέσα μετακίνησης όπως skate-rollers, πατίνια, αμαξίδια κ.α. Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης