Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος, ήταν εξοργισμένοι με τη σύλληψή τους 

Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης
Φωτιά σε στρώματα στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, έβαλαν σήμερα δύο κρατούμενοι, προκαλώντας προσωρινά αναστάτωση εξαιτίας του πυκνού καπνού που προκλήθηκε και κάλυψε το κτίριο στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή με αποτέλεσμα να κατασβηστεί πολύ σύντομα, χωρίς να προκληθούν σημαντικές ζημίες ή να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, ενώ κατά την απομάκρυνσή τους από την εστία της φωτιάς, οι δύο κρατούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, προκαλώντας τους ελαφρές σωματικές βλάβες.

Οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος, προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια όντες εξοργισμένοι με τη σύλληψή τους. Οι δύο άνδρες προσήχθησαν σήμερα στο τμήμα, για μικροκλοπές που διέπραξαν. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος Έλληνας μέχρι σήμερα μπαινόβγαινε σε τακτά χρονικά διαστήματα στις δικαστικές αίθουσες και σε αναμορφωτήριαγια μικροκλοπές και ναρκωτικά. 

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και δεδομένου ότι οι δράστες δεν απομακρύνθηκαν από τα κρατητήρια δεν προκύπτει εάν πρόθεσή τους ήταν η απόδραση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης