Συνελήφθη συμμορία γυναικών που είχαν «ρημάξει» τα σπίτια στη Νέα Ιωνία

Συνελήφθη συμμορία γυναικών που είχαν «ρημάξει» τα σπίτια στη Νέα Ιωνία

Αξιοποιούσαν την πολυκοσμία στους δρόμους των λαϊκών αγορών - Συνελήφθησαν την ώρα που επιχειρούσαν να εισβάλουν σε οικία

Συνελήφθη συμμορία γυναικών που είχαν «ρημάξει» τα σπίτια στη Νέα Ιωνία
Συμμορία πέντε γυναικών είχε «ρημάξει» τα σπίτια στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, καλύπτοντας τα ίχνη τους μέσα στην πολυκοσμία των λαϊκών αγορών. Η δράση τους, ωστόσο, τερματίστηκε πριν από λίγα 24ωρα, καθώς οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τις εντόπισε και προχώρησε στη σύλληψή τους την ώρα που επιχειρούσαν να εισβάλουν σε οικία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, οι συλληφθείσες δρούσαν τις ημέρες και ώρες που πραγματοποιείτο υπαίθρια λαϊκή αγορά στην Νέα Ιωνία, εντοπίζοντας οικίες στην εγγύς περιοχή. Ακολούθως, αφού βεβαιώνονταν για την απουσία των ιδιοκτητών, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί πέντε περιπτώσεις κλοπών στην ίδια περιοχή. Όπως διαπιστώθηκε οι τρείς είχαν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για τα ίδια αδικήματα. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τις παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης