Πύργος: Συνελήφθη 20χρονος για διαρρήξεις καταστημάτων

Πύργος: Συνελήφθη 20χρονος για διαρρήξεις καταστημάτων

Ο δράστης γκρέμισε τις βιτρίνες τεσσάρων καταστημάτων σε δυο από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης ωστόσο συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα

Πύργος: Συνελήφθη 20χρονος για διαρρήξεις καταστημάτων
Δεν έμεινε για πολύ ασύλληπτος ο... πεινασμένος δράστης του μπαράζ διαρρήξεων σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της πόλης του Πύργου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν τον 20χρονο Έλληνα στο Επιτάλιο, όπου είχε εγκαταλείψει το μοτοποδήλατο του διανομέα ενός ψητοπωλείου που είχε κλέψει και τον συνέλαβαν.

Ο δράστης γκρέμισε τις βιτρίνες τεσσάρων καταστημάτων σε δυο από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης και συγκεκριμένα δύο ψητοπωλείων, μιας κάβας και ενός πρατηρίου άρτου. Άδειασε ανενόχλητος το περιεχόμενο των ταμειακών μηχανών παίρνοντας 200 ευρώ, έκλεψε ένα φορητό υπολογιστή, φιάλες ποτών, διάφορα είδη δώρων και διατροφής  και έφυγε με το μηχανάκι.

Όταν το μοτοποδήλατο βρέθηκε στο Επιτάλιο με εκτεταμένες φθορές, οι αστυνομικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας το ερεύνησαν για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό κι έτσι ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του νεαρού διαρρήκτη, που συνελήφθη μέσα σε λίγες ώρες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για κλοπές και φθορές κατ' εξακολούθηση. Οι αστυνομικοί ερευνούν τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης