Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε υδροπονικά παραισθησιογόνα μανιτάρια

Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε υδροπονικά παραισθησιογόνα μανιτάρια

Το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο παραισθησιογόνα μανιτάρια και χασίς 

Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε υδροπονικά παραισθησιογόνα μανιτάρια
Στο δρόμο για τα σπίτια τους στη Χαλκιδική έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. τρεις νεαροί Έλληνες με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν γεμάτο… παραισθησιογόνα μανιτάρια και χασίς που είχαν αγοράσει από την Θεσσαλονίκη!

Κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε 225 παραισθησιογόνα μανιτάρια μήκους 0,05 ως 0,6 εκατοστών, ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών γραμμαρίων, ποσότητα χασίς αναμεμειγμένου με καπνό βάρους 0,3 γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια ζυγαριά. Στο σπίτι του ενός 20χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, κατασχέθηκαν άλλα 24 παραισθησιογόνα μανιτάρια και μία πλαστική συσκευή για την υδροπονική καλλιέργειά τους.

Στην προανάκριση, ο 20χρονος ομολόγησε ότι καλλιεργούσε τα μανιτάρια στο σπίτι του τον Απρίλιο και τα μετέφερε με τη βοήθεια του 25χρονου, ενώ προμηθεύτηκαν το χασίς από περιοχή της Θεσσαλονίκης και έκαναν χρήση και οι τρεις. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

*** Έκανε και τον… ζόρικο ένας 18χρονος στους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τον τσάκωσαν μαζί με έναν 38χρονο στην Κοζάνη, όταν τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν πάνω τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο νεαρός προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη βρίζοντας τους αστυνομικούς, αλλά τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για εξύβριση και απείθεια, ενώ και οι δυο κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης