Ενέδρα σε διακινητή ναρκωτικών στην Κοζάνη

Ενέδρα σε διακινητή ναρκωτικών στην Κοζάνη

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που μόλις είχαν προμηθευτεί ακτέργαστη κάνναβη και ο προμηθευτής

Ενέδρα σε διακινητή ναρκωτικών στην Κοζάνη
Σε ενέδρα ανδρών της Ασφαλείας έπεσαν δυο Έλληνες ηλικίας 39 και 19 χρόνων στην Κοζάνη, αμέσως μετά την αγορά ναρκωτικών από το σπίτι του προμηθευτή τους τον οποίο υπέδειξαν με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός.

Πάνω στον 39χρονο βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 γραμμαρίων και στον 19χρονο άλλα 7,4 γραμμάρια. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 31χρονου προμηθευτή και βρήκαν μέσα 0,8 του γραμμαρίου κοκαΐνη, 40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης, 40 ευρώ και διάφορα αντικείμενα για την χρήση χασίς. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και πώληση ναρκωτικών.

*** Μέσα σε πλαστικές κυψελίδες που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στη Μανωλάδα Ηλείας, καλλιεργούσε μια χασισοφυτεία από 15 δενδρύλλια ένας 35χρονος Πολωνός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και του αστυνομικού τμήματος Βάρδας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης