Βρήκαν τον δράστη οκτώ διαρρήξεων στη Χαλκιδική

Βρήκαν τον δράστη οκτώ διαρρήξεων στη Χαλκιδική

Η διαλεύκανση της κλοπής ενός Ι.Χ. φορτηγού πριν από λίγες μέρες οδήγησε στην εξιχνίαση και άλλων αδικημάτων

Βρήκαν τον δράστη οκτώ διαρρήξεων στη Χαλκιδική
Η διαλεύκανση της κλοπής ενός Ι.Χ. φορτηγού από περιοχή της Χαλκιδικής πριν από λίγες μέρες και η σύλληψη του 35χρονου δράστη, οδήγησαν στην εξιχνίαση πλήθους διαρρήξεων που είχε διαπράξει σε σπίτια, καταστήματα και ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή. 

Την επέκταση της έρευνας προκάλεσε ένα ρολόι το οποίο κατασχέθηκε στο σπίτι του δράστη και αποδείχθηκε ότι προερχόταν από τη λεία μιας από τις οκτώ διαρρήξεις και τρεις απόπειρες που είχε διαπράξει τον περασμένο μήνα. Σε δυο από αυτές, συμμετείχαν και δυο συνεργοί του ηλικίας 30 και 39 χρόνων και σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ ο 35χρονος κατηγορείται και για κλοπή οχήματος. 

Στόχοι των διαρρήξεων ήταν έξι σπίτια, ένα κατάστημα και ένα ξενοδοχείο από τα οποία έκαναν φτερά μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 16.294 ευρώ. Ο 35χρονος είχε διαρρήξει άλλα δυο σπίτια χωρίς να κλέψει κάτι, ενώ σε ένα ακόμη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και έσπευσε να εξαφανιστεί. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης