Ο σκύλος ξετρύπωσε επιβάτη πλοίου με ναρκωτικά

Ο σκύλος ξετρύπωσε επιβάτη πλοίου με ναρκωτικά

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού συνέλαβαν τον 53χρονο επιβάτη στο λιμάνι της Αμοργού, μέσα στο επιβατηγό πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τον Πειραιά

Ο σκύλος ξετρύπωσε επιβάτη πλοίου με ναρκωτικά
Μέσα στο επιβατηγό πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τον Πειραιά συνέλαβαν έναν  53χρονο επιβάτη στο λιμάνι της Αμοργού οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού, όταν ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος τα... στύλωσε μπροστά στις αποσκευές του!

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του υπόπτου μία πλαστική τσάντα μέσα στην οποία είχε κρύψει μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 330 γραμμαρίων και έναν μύλο με υπολείμματα χασίς βάρους 1,7 γραμμαρίου. Ακόμη, στην χειραποσκευή του βρέθηκαν και σπόροι κάνναβης βάρους 0,6 γραμμαρίου.

Κλείσιμο
Από την προανάκριση προέκυψαν στοιχεία και σε βάρος ενός 68χρονου, που συνελήφθη όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του και βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,8 γραμμαρίων, άλλη μια με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 39,5 γραμμαρίων και πέντε σπόροι κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης