Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην Αλεξανδρούπολη

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην Αλεξανδρούπολη

Στο περιβάλλον του θύματος αναζητούν τους δράστες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς εκτιμούν ότι πρέπει να γνώριζαν πως είχε πάνω του σημαντικό χρηματικό ποσό - Τον χτύπησαν άγρια, για να καταφέρουν να αρπάξουν από την τσέπη του 900 ευρώ που είχε «σηκώσει» από τράπεζες πριν από τα capital controls

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην Αλεξανδρούπολη
Στο περιβάλλον ενός ηλικιωμένου που ξυλοκοπήθηκε από ληστές ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο της Αλεξανδρούπολης αναζητούν τους δράστες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς εκτιμούν ότι πρέπει να γνώριζαν πως είχε πάνω του σημαντικό χρηματικό ποσό.

Οι κακοποιοί, που σύμφωνα με το θύμα ήταν τουλάχιστον δυο, είχαν στήσει ενέδρα στον ηλικιωμένο ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, πράγμα που δείχνει ότι ήξεραν και πού κατοικεί. Του επιτέθηκαν αιφνιδιαστική και τον χτύπησαν άγρια, για να καταφέρουν να αρπάξουν από την τσέπη του 900 ευρώ που είχε «σηκώσει» από τράπεζες πριν από τα capital controls.

Αμέσως μετά, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν. Ο τραυματισμένος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία. Στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση, έδωσε την περιγραφή των δυο ληστών οι οποίοι αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης