Ρέθυμνο: Υδροπονική φυτεία με 75 χασισόδεντρα μέσα σε σπίτι!

Ρέθυμνο: Υδροπονική φυτεία με 75 χασισόδεντρα μέσα σε σπίτι!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ήταν εγκατεστημένο το αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιέργειας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν μέσα σε γλάστρες 75 δενδρύλλια

Ρέθυμνο: Υδροπονική φυτεία με 75 χασισόδεντρα μέσα σε σπίτι!
Σε θερμοκήπιο για την παραγωγή χασίς με τη μέθοδο της υδροπονίας είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Ρέθυμνο ένας 46χρονος, που διέθετε πλήρη εξοπλισμό για έναν τεχνητό θάλαμο με αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος, λαμπτήρες, ανεμιστήρες, συσκευή θέρμανσης, ηλεκτρικά κομπρεσέρ αέρα και λάστιχα ποτίσματος!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ήταν εγκατεστημένο το αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιέργειας, οι άνδρες της
Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν μέσα σε γλάστρες 75 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης ύψους ως 0,40 εκατοστών, ενώ ο καλλιεργητής είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 138 γραμμάρια κλαδιών και φύλλων από χασισόδεντρα, 340 σπόρους, εννέα συσκευές για το άλεσμα της κάνναβης και δυο πίπες.

Ο 46χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

*** Με τις ίδιες κατηγορίες συν αυτή της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης ένας 51χρονος που καλλιεργούσε 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,15 εκατοστών μέσα στο σπίτι του σε χωριό της Ροδόπης. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής που έκαναν έρευνα, κατέσχεσαν ακόμη μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και άλλη μια με λαθραίο καπνό βάρους 218 γραμμαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης