Ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Χίο για να κλέψουν «θησαυρό»

Ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Χίο για να κλέψουν «θησαυρό»

Διέρρηξαν το σπίτι μιας 66χρονης στην περιοχή των Καρδαμύλων και άρπαξαν έναν ολόκληρο θησαυρό σε «ζεστά» μετρητά και κοσμήματα, αξίας άνω των 70 χιλιάδων ευρώ 

Ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Χίο για να κλέψουν «θησαυρό»
Από την Αθήνα έφυγαν τρεις σεσημασμένοι κακοποιοί με προορισμό τη Χίο, όπου διέρρηξαν το σπίτι μιας 66χρονης στην περιοχή των Καρδαμύλων και άρπαξαν έναν ολόκληρο θησαυρό σε «ζεστά» μετρητά και κοσμήματα. 

Δεν κατάφεραν, όμως, να τον βγάλουν από το νησί.

Οι τρεις Έλληνες δράστες προσποιούνταν τους μικροπωλητές και τριγύριζαν στη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι που είχαν στοχοποιήσει. Όταν είδαν τους ιδιοκτήτες να φεύγουν, διέρρηξαν την κεντρική είσοδο και άρπαξαν από το εσωτερικό μετρητά ύψους 28.000 ευρώ και 8.000 δολαρίων και χρυσαφικά αξίας άνω των 40.000 ευρώ!

Λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής, όμως, εντοπίστηκαν από άνδρες της Ασφάλειας που είχαν ενημερωθεί για την διάρρηξη και ερευνούσαν ένα προς ένα τα αυτοκίνητα που έφταναν στο λιμάνι. Όταν ήρθε η σειρά του οχήματος των δραστών, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι είχαν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για
Κλείσιμο
κλοπές και οπλοκατοχή και έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα.

Έτσι, ανακάλυψαν την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε μια πόρτα του αυτοκινήτου, μέσα στην οποία είχαν κρύψει τη λεία τους που επιστράφηκε στους ιδιοκτήτες. Οι δράστες ανακρίνονται για το ενδεχόμενο να είχαν προλάβει να διαπράξουν και άλλες κλοπές και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης