Τρεις συλλήψεις για ληστείες στο Βόλο

Τρεις συλλήψεις για ληστείες στο Βόλο

Ενας 16χρονος, μια 19χρονη και ένας 24χρονος συνελήφθησαν και γρήγορα διαπιστώθηκε ότι είχαν χτυπήσει ηλικιωμένη για να της κλέψουν 200 ευρώ

Τρεις συλλήψεις για ληστείες στο Βόλο
Δυο ηλικιωμένες γυναίκες και ένας άνδρας είχαν «δοκιμάσει» τις γροθιές ενός ανήλικου αγοριού, μιας κοπέλας και δυο ανδρών συνεργών τους, οι οποίοι εισέβαλαν στα σπίτια τους στην πόλη του Βόλου. Οι τρεις ληστείες
είχαν γίνει τα βράδια της περασμένης Δευτέρας, της Τετάρτης και της Πέμπτης, όταν εξαρθρώθηκε η βίαιη συμμορία.

Κλείσιμο
Αστυνομικοί
της Ασφάλειας που περιπολούσαν στην περιοχή, βρέθηκαν μπροστά σε τρεις νεαρούς που βγήκαν τρέχοντας από το σπίτι μιας 92χρονης γυναίκας και αμέσως κατάλαβαν ότι ήταν ληστές. Το 16χρονο αγόρι, η 19χρονη κοπέλα και ο 24χρονος συνεργός τους συνελήφθησαν και γρήγορα διαπιστώθηκε ότι είχαν χτυπήσει το κουδούνι της εξώπορτας και, όταν η ηλικιωμένη τους άνοιξε, την έσπρωξαν μέσα, τη χτύπησαν και της άρπαξαν 200 ευρώ!

Ακολούθησε έρευνα, από την οποία οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άλλες δυο ληστείες που είχαν διαπράξει μαζί με έναν άλλο 24χρονο συνεργό τους που συνελήφθη και αυτός λίγο αργότερα. Η μια ήταν σε βάρος ενός 57χρονου που ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι του για να του αρπάξουν... 40 ευρώ και δύο κινητά και η άλλη σε μια 87χρονη που επίσης χτύπησαν και έκλεψαν από το σπίτι της 1.300 ευρώ και ένα χρυσό σταυρό. 

Τα χρήματα βρέθηκαν την κατοχή τους και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ στην κατοχή των τεσσάρων νεαρών κακοποιών κατασχέθηκαν μια ολοπρόσωπη κουκούλα και ένα ζευγάρι γάντια. Τα μέλη της συμμορίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για ληστεία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης