Συνελήφθη... στον ύπνο ληστής ηλικιωμένου στην Κορινθία

Συνελήφθη... στον ύπνο ληστής ηλικιωμένου στην Κορινθία

Ο 26χρονος Έλληνας κοιμόταν, ήσυχος ότι δεν θα τον εντόπιζαν οι αρχές, όταν οι αστυνομικοί τον... ξύπνησαν δείχνοντάς του τις χειροπέδες

Συνελήφθη... στον ύπνο ληστής ηλικιωμένου στην Κορινθία
Κυριολεκτικά στον ύπνο έπιασαν οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου
το νεαρό κακοποιό που είχε ληστέψει λίγες ώρες νωρίτερα έναν ηλικιωμένο! Ο 26χρονος Έλληνας κοιμόταν, ήσυχος ότι δεν θα τον εντόπιζαν οι αρχές, όταν οι αστυνομικοί τον... ξύπνησαν δείχνοντάς του τις χειροπέδες!

Ο νεαρός μαζί με έναν ακόμη συνεργό του είχαν τρυπώσει μέσα στο σπίτι του θύματος στα Εξαμίλια, τον είχαν χτυπήσει για να κάμψουν την αντίστασή του και του είχαν αρπάξει όσα χρήματα είχε. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Όμως, ο ένας από τους δράστες ταυτοποιήθηκε με αποτέλεσμα να οργανωθεί επιχείρηση που κατέληξε στη σύλληψή του.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του 26χρονου, βρέθηκε ένα κλομπ που κατασχέθηκε και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο συνεργός του, για την ταυτοποίηση του οποίου συνεχίζεται η προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης