Επίθεση τσιγγάνων σε μαθητές με δυο τραυματίες

Επίθεση τσιγγάνων σε μαθητές με δυο τραυματίες

Το επεισόδιο συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στο σχολικό συγκρότημα όπου συστεγάζονται το γυμνάσιο και το λύκειο της κωμόπολης

Επίθεση τσιγγάνων σε μαθητές με δυο τραυματίες
Τα ίχνη δυο τσιγγάνων που εισέβαλαν σε σχολικό συγκρότημα του Αιτωλικού και επιτέθηκαν σε δυο μαθητές τραυματίζοντάς τους, αναζητά η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή. Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν με το αυτοκίνητό τους, τα στοιχεία κυκλοφορίας του οποίου έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Το επεισόδιο συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στο σχολικό συγκρότημα όπου συστεγάζονται το γυμνάσιο και το λύκειο της κωμόπολης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο τσιγγάνοι δράστες πέρασαν έξω από το σχολείο με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, αλλά μια παρέα μαθητών που βρίσκονταν στο προαύλιο είπαν κάτι προς το μέρος τους. Αμέσως σταμάτησαν και μπήκαν μέσα στο σχολείο.

Εκεί, διαπληκτίστηκαν με έναν 17χρονο μαθητή και συνεπλάκησαν μαζί του, όπως και με έναν συνομήλικό του που έτρεξε να τον βοηθήσει. Οι δυο μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά στο πρόσωπο από τα χτυπήματα των δραστών που τράπηκαν σε φυγή και διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στο σχολείο έφτασαν αστυνομικοί που πήραν καταθέσεις για το επεισόδιο και διενεργούν προανάκριση.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης