Ουρές χιλιομέτρων σε Ναύπλιο και Ισθμό από τα μπλόκα των αγροτών

Ουρές χιλιομέτρων σε Ναύπλιο και Ισθμό από τα μπλόκα των αγροτών

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Άργους, από το μπλόκο στο χωριό Μύλοι - Μεγάλες ουρές και στον Ισθμό, όπου ο δρόμος θα είναι κλειστός μέχρι τις 22:00 το βράδυ

Ουρές χιλιομέτρων σε Ναύπλιο και Ισθμό από τα μπλόκα των αγροτών
Μεγάλες ουρές κι απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι οδηγοί στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους, από το μπλόκο που
δημιούργησαν οι αγρότες στην είσοδο του χωριού Μύλοι Αργολίδας λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα με μαύρες σημαίες και μοιράζουν πορτοκάλια στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ δεν λείπουν και οι μικρο-διαπληκτισμοί από οδηγούς που θέλουν να περάσουν και δεν μπορούν.

Η ουρά των αυτοκινήτων είναι σε μήκος χιλιομέτρων και η
Κλείσιμο
αστυνομία, μέσα από ένα μικρό χωματόδρομο πάνω από το χωριό, προσπαθεί να παρακάμψει το αγροτικό μπλόκο και να διευκολύνει να περάσουν μόνο οδηγοί με ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.Οι αγρότες δήλωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τους Μύλους στις 18:00 το απόγευμα.

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται και στον Ισθμό όπου οι αγρότες στις 15:00 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι Κορινθίας προκαλώντας κυκλοφοριακή ασφυξία στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Ο Παναγιώτης Φιακάς από το μπλόκο του Ισθμού δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι θα αποχωρήσουν από την παλαιά εθνική οδό στις 22:00 το βράδυ.

Τέλος, στις 15:00 έκλεισε στην Σπάρτη και η γέφυρα του Ευρώτα στην εθνική οδό Σπάρτης -Τρίπολης από αγρότες της Λακωνίας, οι οποίοι δήλωσαν πως θα ανοίξουν το δρόμο στις17:00 το απόγευμα.


Καλαμάτα: Αποκλεισμοί από τα μπλόκα των αγροτών σε Ασπρόχωμα και Καλό Νερό    

Μετ' εμποδίων διεξάγεται και σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στους δύο κεντρικούς οδικούς κόμβους της Μεσσηνίας (Ασπροχώματος και Καλού Νερού).

Στον κόμβο του Ασπροχώματος οι αγρότες έκλεισαν στις 12 το μεσημέρι το δρόμο, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός έως τις 12 το βράδυ, ενώ ανοιχτός παραμένει ο κόμβος του αεροδρομίου (στη Μεσσήνη), απ' όπου γίνεται η κυκλοφορία των τροχοφόρων από και προς Καλαμάτα, μέσω της Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.

Στον κόμβο του Καλού Νερού οι αγρότες από την Τριφυλία έκλεισαν το δρόμο στις 15:00 το μεσημέρι και προαναγγέλουν ότι θα είναι κλειστός μέχρι τις 19:00 το βράδυ, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων από Πύργο προς Κυπαρισσία και από Κυπαρισσία προς Πύργο. Στο σημείο δεν υπάρχει παράδρομος και οι αγρότες του μπλόκου διευκολύνουν πρωτίστως τ' ασθενοφόρα, τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές και τα φορτηγά που μεταφέρουν προϊόντα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης