Το DNA αποκάλυψε ληστές ηλικιωμένης στην Πάτρα

Το DNA αποκάλυψε ληστές ηλικιωμένης στην Πάτρα

Μετά τις 23 διαρρήξεις σε καταστήματα, γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία και σπίτια στην Πάτρα, η συμμορία κακοποιών που είχαν συλληφθεί στις 22 Οκτωβρίου παρόλο που αντιστάθηκαν στους άνδρες της Ασφαλείας «φορτώνεται» τώρα και με μια ληστεία ηλικιωμένης!

Το DNA αποκάλυψε ληστές ηλικιωμένης στην Πάτρα
Μετά τις 23 διαρρήξεις σε καταστήματα, γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία και σπίτια στην Πάτρα, η συμμορία κακοποιών που είχαν συλληφθεί στις 22 Οκτωβρίου παρόλο που αντιστάθηκαν στους άνδρες της
Ασφαλείας «φορτώνεται» τώρα και με μια ληστεία ηλικιωμένης!

Το δίδυμο των Ρουμάνων ηλικίας 38 και 27 χρόνων και ο 23χρονος Έλληνας συνεργός τους είχαν εισβάλει στις 24 Αυγούστου στο σπίτι μιας 84χρονης και, αφού την ξυλοκόπησαν άγρια, άρπαξαν όλα κι όλα 40 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Φεύγοντας, πέταξαν σε έναν κάδο απορριμμάτων, μια κουκούλα full face, ένα ζευγάρι γάντια και διάφορα διαρρήκτικα εργαλεία. 

Αυτά ήταν που τους «πρόδωσαν», καθώς οι αστυνομικοί τα ανακάλυψαν και τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν πάνω τους το DNA του 27χρονου! Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για
Κλείσιμο
ληστεία κατά συναυτουργία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που ήδη τους είχε ασκήσει διώξεις για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση. 

Η συμμορία εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και από την προανάκριση προέκυψε ότι, από τις 23 διαρρήξεις, οι δράστες είχαν πλούσια λεία. Στα σπίτια τους οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, πέντε φορητούς υπολογιστές, τέσσερις τηλεοράσεις, τέσσερα κινητά, τέσσερα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια, τρία ηχοσυστήματα, μια φωτογραφική μηχανή, έναν προτζέκτορα, μια οθόνη υπολογιστή, είδη οικιακής χρήσης, όργανα γυμναστηρίου, 213 πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, 47 συσκευασίες με φίλτρα τσιγάρων, 15 ζευγάρια... υαλοκαθαριστήρες και διάφορα είδη καθαρισμού οχημάτων! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης