Ληστεία σε βενζινάδικο στη Λάρισα

Ληστεία σε βενζινάδικο στη Λάρισα

Κατάφεραν να αρπάξουν γύρω στα 4.000 ευρώ από το ταμείο του βενζινάδικου καθώς ο μοναδικός υπάλληλος της νυχτερινής βάρδιας δεν μπόρεσε να τους αντισταθεί

Ληστεία σε βενζινάδικο στη Λάρισα
Με πλουσιοπάροχο ρεβεγιόν θα υποδεχτούν το νέο έτος οι δυο άγνωστοι  κακοποιοί που λήστεψαν το βράδυ της Τετάρτης τον μοναδικό υπάλληλο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή της Τούμπας στη Λάρισα και έφυγαν με πλούσια λεία σε μετρητά!

Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες στα πρόσωπά τους, εμφανίστηκαν ξαφνικά από το «πουθενά» μπροστά στον υπάλληλο του καταστήματος που βρισκόταν στο σημείο όπου είναι οι αντλίες, καθώς είχε μόλις εξυπηρετήσει έναν οδηγό. Εκείνος πανικοβλήθηκε βλέποντάς τους να τον πλησιάζουν και έτρεξε στο εσωτερικό του πρατηρίου.

Αν και οι άγνωστοι δεν κρατούσαν όπλα παρά μόνο φώναξαν «ληστεία», ο άτυχος εργαζόμενος δεν τόλμησε να αντισταθεί και τους άφησε να αδειάσουν την ταμειακή μηχανή.

Οι κακοποιοί άρπαξαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, γύρω στα 4.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση πεζή. Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και στο πρατήριο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας που διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους ληστές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης