Αλλοδαποί είχαν λαθραίο καπνό και κλεμμένη μηχανή

Αλλοδαποί είχαν λαθραίο καπνό και κλεμμένη μηχανή

Ο ένας δράστης διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και  συνελήφθη - Λίγο αργότερα, βρέθηκε με χειροπέδες και ο 41χρονος ομοεθνής του, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μια μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί τον Ιούλιο του 2013

Αλλοδαποί είχαν λαθραίο καπνό και κλεμμένη μηχανή
Για τα καλά μπλεγμένοι με την δικαιοσύνη βρέθηκαν δυο Αλβανοί στα σπίτια των οποίων, στο Μεσολόγγι έκαναν στοχευμένη έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι ο ένας είχε λαθραίο καπνό, αλλά βρισκόταν και παράνομα στην Ελλάδα, ενώ ο άλλος είχε κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Πρώτος συνελήφθη ο 44χρονος, στην κατοικία του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν 400 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και τα κατέσχεσαν. Από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και  συνελήφθη. Λίγο αργότερα, βρέθηκε με χειροπέδες και ο 41χρονος ομοεθνής του, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μια μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί τον Ιούλιο του 2013! Σε βάρος του πρώτου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Κλείσιμο
*** Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης παραπέμφθηκαν κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα μια 49χρονη και ένας 21χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών δυνάμεων σε οικισμό τσιγγάνων στο Δροσερό. Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν 1.264 πακέτα τσιγάρων και 68 φιάλες αλκοολούχων ποτών για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι αναλογούντες φόροι και δασμοί στο δημόσιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης