Από την Ειδομένη στην Αθήνα 1.600 πρόσφυγες

Από την Ειδομένη στην Αθήνα 1.600 πρόσφυγες

Ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών, αντί να κατευθυνθούν προς τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, κινήθηκαν προς τους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου, με προορισμό το κέντρο της Αθήνας - Δε θα αφήσουμε να επαναληφθεί η Πλατεία Βικτωρίας, διεμήνυσε ο Μουζάλας

Από την Ειδομένη στην Αθήνα 1.600 πρόσφυγες
Άλλη μια «φουρνιά» μεταναστών έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης από την Ειδομένη στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Στον προαύλιο χώρο του κτιρίου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων κατέφθασαν περί τα 30 πούλμαν, τα οποία μετέφεραν συνολικά 1.600 πρόσφυγες από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα στην Αθήνα. Τους πρόσφυγες επισκέφθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος επισήμανε πως η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό των μεταναστών, αλλά δε θα επιτρέψει να επαναληφθούν καταστάσεις όπως εκείνη που είχε δημιουργηθεί στην Πλατεία Βικτωρίας.


Κλείσιμο





Άτομα κάθε ηλικίας αποβιβάστηκαν από τα λεωφορεία, κρατώντας τις αποσκευές στα χέρια τους, ενώ ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών, αντί να κατευθυνθούν προς τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, κινήθηκαν προς τους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου,  με προορισμό το κέντρο της Αθήνας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης