Ιερόσυλος έβαλε στόχο ιδιωτικό εκκλησάκι στην Καστοριά

Ιερόσυλος έβαλε στόχο ιδιωτικό εκκλησάκι στην Καστοριά

Αν και χτισμένο στην αυλή ιδιόκτητης κατοικίας, το μικρό εκκλησάκι λειτουργούσε κανονικά και ήταν ανοιχτό για το κοινό που άφηνε τον οβολό του - Πριν προλάβει να αρπάξει τα χρήματα, τον σταμάτησε ο ιδιοκτήτης

Ιερόσυλος έβαλε στόχο ιδιωτικό εκκλησάκι στην Καστοριά
Μπορεί να είναι χτισμένο στο προαύλιο μιας ιδιόκτητης κατοικίας σε περιοχή της Καστοριάς, ωστόσο το μικρό εκκλησάκι λειτουργούσε κανονικά και ήταν ανοιχτό για το κοινό που άφηνε τον οβολό του. Αυτά τα χρήματα έβαλε στο μάτι ένας Έλληνας ιερόσυλος.

Ο 49χρονος δράστης μπήκε στη μικρή εκκλησία από την ανασφάλιστη πόρτα της και, χωρίς να χρονοτριβήσει, παραβίασε το παγκάρι που υπήρχε μέσα με ένα διαρρηκτικό εργαλείο το οποίο είχε φέρει μαζί του. Όμως, πριν προλάβει να αρπάξει τα χρήματα που περιείχε, έφτασε απειλητικός ο 77χρονος ιδιοκτήτης του χώρου.

Ο ιερόσυλος φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια, όμως εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν από τον 77χρονο και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε το διαρρηκτικό εργαλείο το οποίο κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής. 
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης