Έδειχνε σεντόνια σε ηλικιωμένους και τους... «ξάφριζε»

Έδειχνε σεντόνια σε ηλικιωμένους και τους... «ξάφριζε»

Την ώρα που τους έκανε επίδειξη και τα ανυποψίαστα θύματα εξέταζαν την πραμάτεια του, έβαζε «χέρι» στα πορτοφόλια τους και άρπαζε όσα χρήματα είχαν

Έδειχνε σεντόνια σε ηλικιωμένους και τους... «ξάφριζε»
Την ταυτότητα του δράστη μιας σειράς κλοπών με θύματα ηλικιωμένους που είχαν γίνει τους τελευταίους έξι μήνες στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, κατάφεραν να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας που εξιχνίασαν πλήθος περιπτώσεων και συνεχίζουν την έρευνα.

Δράστης είναι ένας 47χρονος ο οποίος χτυπούσε τις πόρτες ηλικιωμένων με το πρόσχημα ότι πωλούσε σεντόνια και κουβέρτες. Την ώρα που τους έκανε επίδειξη και τα ανυποψίαστα θύματα εξέταζαν την πραμάτεια του, έβαζε «χέρι» στα πορτοφόλια τους και άρπαζε όσα χρήματα είχαν.

Η υπόθεση που οδήγησε στην αποκάλυψη της δράσης του, ήταν η κλοπή 475 ευρώ και διαφόρων προσωπικών εγγράφων στις 15 Απριλίου από το σπίτι ενός 84χρονου στην κοινότητα Ροδιά.

Στην πορεία της προανάκρισης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο ίδιος άνθρωπος είχε εμπλακεί και σε πολλές άλλες παρόμοιες κλοπές στο διάστημα από τις 21 Μαρτίου ως τις 25 Σεπτεμβρίου και σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος του η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης