Συγκλονίζει ο πατέρας του Ανδρέα: Ο γιος μου θυσιάστηκε για να σώσει τις φίλες του!

Συγκλονίζει ο πατέρας του Ανδρέα: Ο γιος μου θυσιάστηκε για να σώσει τις φίλες του!

Οι πραγματογνώμονες, αναμένεται να παραδώσουν σε περίπου ένα μήνα το πόρισμά τους, για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα

Συγκλονίζει ο πατέρας του Ανδρέα: Ο γιος μου θυσιάστηκε για να σώσει τις φίλες του!
Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας του αδικοχαμένου Ανδρέα-Αλέξη από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα κάνει τα μάτια όλων να πλημμυρίζουν με δάκρυα...

Ο γιος του θυσίασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει τις φίλες του, την ώρα που ο ίδιος μπορούσε να σωθεί!

Στην κηδεία του Αντρέα χθες εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές. Στην πιο σπαραχτική από αυτές ο πατέρας του γύρισε στα παιδιά που απεγκλωβίστηκαν και τους είπε: «Μη μου ζητάτε συγγνώμη. Ηταν θέλημα Θεού να φύγει ο Ανδρέας. Προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που ήταν πίσω. Κι έφυγε μαζί τους. Μη μου ζητάτε συγγνώμη. Θέλω να σας γνωρίσω. Είστε και δικά μου παιδιά».

Κλείσιμο
«Πείτε μου έχετε δει πιο όμορφο γαμπρό» έλεγε με αναφιλητά καταρρέοντας στην αγκαλιά του γιου της Σπύρου και του συζύγου της, η μητέρα του 21χρονου. Ρίγη ανατριχίλας και τη στιγμή που συναντήθηκε με τη μητέρα της άτυχης Ρεγγίνας. «Υπάρχουν μανούλες που έμειναν χωρίς παιδιά στην αγκαλιά» έλεγε η μητέρα του Ανδρέα σκορπίζοντας δάκρυα σε όλους και για τη μητέρα που έχασε το μοναχοπαίδι της.

Μυστήριο παραμένει η πτώση του μοιραίου Ι.Χ.

Στον απόηχο του στερνού αντίο, που είπαν χιλιάδες Πατρινοί στα δύο από τα τρία παιδιά που κηδεύτηκαν  χθες το απόγευμα, τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Η έκθεση των πραγματογνωμόνων, οι καταθέσεις του οδηγού και των δύο άλλων διασωθέντων, καθώς και οπτικό υλικό από κάμερα που βρίσκεται στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, αναμένεται να δώσουν την απάντηση στα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα.

Οι πραγματογνώμονες, αναμένεται να παραδώσουν σε περίπου ένα μήνα το πόρισμά τους, για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα, ενώ φέρονται να έχουν ζητήσει χρόνο ώστε να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία που θα συλλέξουν , αξιολογώντας ταυτόχρονα τα όποια ευρήματα, υπάρχουν μεχρι στιγμής.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ούτε και χθες κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλοι δύο νέοι που διασώθηκαν θα είναι σε θέση να μιλήσουν στους λιμενικούς και να καταθέσουν για το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Επίσης, οι λιμενικοί, στο πλαίσιο των ερευνών τους αναζήτησαν οπτικό υλικό από την κάμερα που υπάρχει έξω από τα κρατητήρια του Λιμενικού, που στεγάζονται στο παλιό λιμάνι.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εικόνες που έχουν καταγραφεί δεν βοηθούν στην πρόοδο των ερευνών. Ωστόσο, θα συνεχισθεί η έρευνα, μήπως και τελικά εντοπιστεί κάποιο χρήσιμο στοιχείο στο οπτικό υλικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης