Συνέλαβαν καλλιεργητή με δυο χασισοφυτείες

Συνέλαβαν καλλιεργητή με δυο χασισοφυτείες

Οι δυο διαμορφωμένοι χώροι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, που ακροβολίστηκαν γύρω από τις φυτείες και τις παρακολουθούσαν διακριτικά

Συνέλαβαν καλλιεργητή με δυο χασισοφυτείες
Δεν τον χωρούσε ο... τόπος στην δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία έναν  66χρονο χασισοκαλλιεργητή κι έτσι εκχέρσωσε δύο χώρους, σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο, για να καλλιεργήσει την διπλή χασισοφυτεία του με 34 και 45 δενδρύλλια κάνναβης αντίστοιχα!

Οι δυο διαμορφωμένοι χώροι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, που ακροβολίστηκαν γύρω από τις φυτείες και τις παρακολουθούσαν διακριτικά.

Κλείσιμο
Μόλις έφτασε ο 66χρονος για να ποτίσει και να περιποιηθεί τα ύψους ως 2,5 μέτρα χασισόδεντρα, του έβαλαν αμέσως χειροπέδες. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν 11 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στους χώρους των φυτειών κατασχέθηκαν και άλλα  390 γραμμάρια μαζί με διάφορα αντικείμενα για την καλλιέργεια! Ο δράστης, που είχε στο σπίτι του και ένα παράνομο κυνηγετικό όπλο με εννέα φυσίγγια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης