Γρεβενά: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια ανήλικου κοριτσιού

Γρεβενά: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια ανήλικου κοριτσιού

Η 14χρονη εγκατέλειψε το σπίτι της με σκοπό να πάει στη Μυτιλήνη όπου κατοικεί ένας φίλος της με τον οποίο αντάλλασσε μηνύματα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Γρεβενά: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια ανήλικου κοριτσιού
Η δίψα ενός ανήλικου κοριτσιού για περιπέτεια, γέμισε αγωνία τους γονείς της που το αναζητούσαν από το πρωί της Πέμπτης, όταν η 14χρονη εγκατέλειψε το σπίτι της στα Γρεβενά με σκοπό να πάει στη Μυτιλήνη όπου κατοικεί ένας φίλος της με τον οποίο αντάλλασσε μηνύματα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης!

Για τον εντοπισμό του θηλυκού... Τομ Σόγερ κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της μισής χώρας, που άρχισαν ελέγχους στα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ αναζητώντας μια «αδύνατη κοπέλα με μαύρα ρούχα»! Τελικά, οι άνδρες του Β' αστυνομικού τμήματος Λάρισας έβαλαν τέλος στην αγωνία της οικογένειας, όταν εντόπισαν το κορίτσι στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας, με το οποίο ταξίδευε προς Θεσσαλονίκη για να αναχωρήσει από εκεί για το νησί.

Η 14χρονη, που είχε τα απαιτούμενα χρήματα για τα εισιτήρια, δεν έφερε αντιρρήσεις όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το λεωφορείο στην παλιά εθνική οδό και την μετέφεραν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, από την οποία την παρέλαβε ανακουφισμένος ο Αλβανός πατέρας της το βράδυ της Πέμπτης βάζοντας αίσιο τέλος στην περιπέτειά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης