Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου

Από την Τετάρτη (5/8) έως και την Παρασκευή (7/8) και από τις 19:00 έως τις 06:30 της επόμενης μέρας θα κλείνει η ράμπα εισόδου στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Αθήνα – Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου
Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου (Άγιος Στέφανος) θα προχωρήσει  η Νέα Οδός, λόγω έργων τα οποία θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη (5/8) έως και την Παρασκευή (7/8).

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο: 
«Η Νέα Οδός ενημερώνει ότι λόγω της εκτέλεση ασφαλιστικών εργασιών θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου) του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 5 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου και από τις 19.00 κάθε ημέρας έως τις 06.30 της επόμενης, θα πραγματοποιείται πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η κίνηση των οχημάτων για εκείνες τις ώρες, θα διοχετεύεται, με τη βοήθεια των κατάλληλων κατευθυντήριων πινακίδων, μέσω της δεξιάς παράπλευρης οδού και του Α/Κ Βαρυμπόμπης. Επίσης, η κυκλοφορία προς την αριστερή παράπλευρη οδό θα διοχετεύεται μέσω της οδού Ασκληπιού. Τις ώρες μη εκτέλεσης εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται κανονικά μέσω της ράμπας.

Κλείσιμο
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν, με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης