Συλλήψεις για οπλοκατοχή στην Κρήτη

Συλλήψεις για οπλοκατοχή στην Κρήτη

Ένας 44χρονος και ένας 31χρονος στα χέρια των αρχών

Συλλήψεις για οπλοκατοχή στην Κρήτη
Δεν πτοούνται από τους αλλεπάλληλους ελέγχους των αστυνομικών οι Κρητικοί, που εξακολουθούν όχι μόνο να διατηρούν παράνομο οπλισμό στα σπίτια τους, αλλά και να… κυκλοφορούν με αυτόν. Μέσα σε λίγες ώρες, συνελήφθησαν δυο σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου.

Στην πρώτη περίπτωση, οι άνδρες της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έρευνες στα δυο σπίτια ενός 44χρονου και βρήκαν σε αυτά ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, ένα κυνηγετικό όπλο με οκτώ φυσίγγια και 52 κροτίδες. Ο 44χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί βεγγαλικών, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

*** Το ίδιο έγινε και με το πιστόλι που βρέθηκε μαζί με δύο γεμιστήρες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 31χρονου, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε.. Ο δράστης παρελήφθη από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

*** Με ένα οπλισμένο πιστόλι στο χέρι του συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Καρδίτσα έναν 34χρονο Πακιστανό! Το όπλο, που είχε 14 φυσίγγια στον γεμιστήρα ήταν ιδιοκτησίας ενός 70χρονου και κατασχέθηκε, ενώ αλλοδαπός και Έλληνας παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

*** Σε περιοχή του Αιγίου έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος κυκλοφορούσε οπλισμένος με ένα μαχαίρι μήκους 0,20 εκατοστών. Ο δράστης ανακρίνεται από την Ασφάλεια, πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης