Απειλές για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από τους Πυρήνες της Φωτιάς κατά πάντων

Απειλές για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από τους Πυρήνες της Φωτιάς κατά πάντων

«Χαοτική μεταβλητή» θέλουν να γίνουν οι φυλακισμένοι τρομοκράτες σε νέο κείμενό τους, από όπου δεν λείπει και η κριτική στην κατάσταση - Θα βραχυκυκλώσουμε το σύστημα, λένε

Απειλές για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από τους Πυρήνες της Φωτιάς κατά πάντων
Νέο κείμενο στο Διαδίκτυο ανήρτησαν τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, με το οποίο εκτοξεύουν απειλές κατά πάντων, ακόμα και του αναρχικού χώρου.

Θέλουμε να γίνουμε η «χαοτική μεταβλητή» που θα «βραχυκυκλώσει το σύστημα», λένε σε κάποιο σημείο του παραληρηματικού κειμένου, απειλώντας με ένοπλες επιθέσεις και ξυλοδαρμούς. Οι απειλές τους έχουν ως αποδέκτη τον πολιτικό κόσμο, αλλά και δημοσιογράφους και άλλα δημόσια πρόσωπα, ενώ ακούν κριτική στην πολιτική που ασκείται στον οικονομικοκοινωνικό τομέα από την κυβέρνηση. 

Από την κριτική τους αυτή τη φορά δεν ξεφεύγει ούτε ο αναρχικός χώρος, τον οποίο κατηγορούν για «μούδιασμα» και παραπλάνηση από την αριστερή κυβέρνηση, ενώ δεν παραλείπουν να απευθύνουν συμβουλές για «σχηματισμό μικρών, ευέλικτων πυρήνων άμεσης δράσης, που χαρτογραφούν τη μητρόπολη, καταστρώνουν σχέδια, επιλέγουν τους στόχους και επιτίθενται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης