Σπείρα έκλεβε φούρνους και ζαχαροπλαστεία στο Βόλο

Σπείρα έκλεβε φούρνους και ζαχαροπλαστεία στο Βόλο

Η δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε όταν η ιδιοκτήτρια ενός αρτοποιείου αντιλήφθηκε ότι οι δράστες που την απασχολούσαν με δήθεν ψώνια έβαλαν «χέρι» στην ταμειακή μηχανή και άρπαξαν 560 ευρώ.

Σπείρα έκλεβε φούρνους και ζαχαροπλαστεία στο Βόλο
Ήθελαν συνεργούς που θα έκαναν κλοπές για… λογαριασμό τους τρεις νεαροί που είχαν ήδη ξαφρίσει τις εισπράξεις τεσσάρων καταστημάτων στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή! Μάλιστα, προσπαθούσαν με απειλές και χτυπήματα να εξαναγκάσουν έναν 20χρονο Σέρβο να κλέβει και να τους παραδίδει τη λεία!

Η δράση της πολυεθνικής συμμορίας αποκαλύφθηκε όταν η 39χρονη ιδιοκτήτρια ενός αρτοποιείου αντιλήφθηκε ότι οι δράστες που την απασχολούσαν με δήθεν ψώνια έβαλαν «χέρι» στην ταμειακή μηχανή και άρπαξαν 560 ευρώ. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι νεαροί κακοποιοί εντοπίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, έναν 21χρονο Σέρβο και έναν 27χρονο Σκοπιανό που, όπως αποκαλύφθηκε, είχαν κλέψει συνολικά 905 ευρώ από άλλα δυο αρτοποιεία και ένα ζαχαροπλαστείο από τις 19 Ιουνίου. Στα σπίτια τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, ουκούλες, φακοί, στιλέτο και 100 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές, εκβίαση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης