Έψαχναν αγοραστές για το χασίς με κινητό-ρολόι!

Έψαχναν αγοραστές για το χασίς με κινητό-ρολόι!

Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο των δυο Ελλήνων, οι αστυθνομικοί βρήκαν το τελευταίας τεχνολογίας κινητό και μαζί με αυτό τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Έψαχναν αγοραστές για το χασίς με κινητό-ρολόι!
Την τεχνολογία επιστράτευσαν δυο νεαροί στο Δροσερό Ξάνθης για να διακινήσουν την ποσότητα χασίς που είχαν στην κατοχή τους. Οι δράστες επικοινωνούσαν με τους υποψήφιους αγοραστές με ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν ενσωματωμένο σε ρολόι χειρός!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 20 χρόνων και το σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν το τελευταίας τεχνολογίας κινητό και μαζί με αυτό τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 255,8 γραμμαρίων. Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο και 240 ευρώ που είχαν πάνω τους οι διακινητές, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Κλείσιμο
Σε διαφορετική περίπτωση ένας 46χρονος προσπαθούσε να «σπρώξει» η
ρωίνη, βάρους 4,9 γραμμαρίων  σε τοξικομανείς στην Καστοριά, όταν τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Η ηρωίνη κατασχέθηκε και ο διακινητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης