Κέρκυρα: «Καμάκι» με στόχο μια… τσάντα!

Κέρκυρα: «Καμάκι» με στόχο μια… τσάντα!

Το... greek καμάκι δυο νεαρών ανδρών στο "Νησί των Φαιάκων" δεν είχε στόχο τα... κάλη της γυναίκας από τη σκανδιναβική χώρα, αλλά το περιεχόμενο του... πορτοφολιού της

Κέρκυρα: «Καμάκι» με στόχο μια… τσάντα!
Το ενδιαφέρον που έδειχναν γι’ αυτήν δυο νεαροί, κολάκεψε μια 52χρονη Νορβηγίδα τουρίστρια η οποία απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία που βρίσκεται στην περιοχή του Κάβου στην Λευκίμμη της Κέρκυρας. Ωστόσο, δεν ήταν η ίδια ο στόχος τους.

Όταν η αλλοδαπή… κρεμόταν από τα χείλη τους, οι νεαροί άρπαξαν ξαφνικά την τσάντα της ένα κινητό τηλέφωνο χρηματικής αξίας 700 ευρώ και μετρητά ύψους 400 ευρώ και το έβαλαν στα πόδια! Οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν καθώς, παρά τις φωνές που έβαλε η γυναίκα, κανείς δεν κατάφερε να τους εμποδίσει.

Η κλοπή έγινε την περασμένη Δευτέρα, αλλά εξιχνιάστηκε από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λευκιμμαίων. Σε βάρος των δύο Αλβανών ηλικίας 28 και 25 χρόνων, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης