Άρτα: Μάχη με ψυχοπαθή που τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι

Άρτα: Μάχη με ψυχοπαθή που τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι από τον 30χρονο, που φέρεται να αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα

Άρτα: Μάχη με ψυχοπαθή που τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι αστυνομικοί που πήγαν σε ένα σπίτι στην πόλη της Άρτας μετά από καταγγελία ότι ένας από τους ενοίκους προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του αδελφού του. Ο ιδιαίτερα γεροδεμένος δράστης επιτέθηκε και σε αυτούς και τραυμάτισε τον έναν με μαχαίρι.

Με το που μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι από τον 30χρονο, που φέρεται να αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Εκείνος κρατούσε μαχαίρι και χτύπησε με αυτό έναν από τους αστυνομικού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο ύψος της καρδιάς, καθώς πρόλαβε να τραβηχτεί!

Κλείσιμο
Χρειάστηκαν πάνω από δέκα (!) συνάδελφοί του για να καταφέρουν να αφοπλίσουν τον μαινόμενο 30χρονο, ο οποίος τελικά συνελήφθη και διακομίστηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία, αντίσταση και ενδοοικογενειακή βία. Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης