Διέρρηξαν τρεις φορές το ίδιο κυλικείο

Διέρρηξαν τρεις φορές το ίδιο κυλικείο

Ο 18χρονος τσιγγάνος και ο συνεργός του είχαν διαρρήξει το κυλικείο στην Αγία Τριάδα Αργολίδας τρεις φορές στο διάστημα από τις 19 Απριλίου ως τις 18 Μαΐου 

Διέρρηξαν τρεις φορές το ίδιο κυλικείο
«Δίδυμο» νεαρών τσιγγάνων διαρρηκτών δρούσε τον τελευταίο ενάμισι μήνα στην Αργολίδα, όπου είχε χτυπήσει επτά σπίτια και ένα κυλικείο, το οποίο μάλιστα έγινε στόχος τους… τρεις φορές! Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη στο πλαίσιο εκτεταμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. και ο άγνωστος προς το παρόν συνεργός του αναζητείται.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 18χρονος τσιγγάνος και ο συνεργός του είχαν διαρρήξει το κυλικείο στην Αγία Τριάδα Αργολίδας τρεις φορές στο διάστημα από τις 19 Απριλίου ως τις 18 Μαΐου και είχαν αρπάξει χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές και είδη διατροφής! Από αυτές και τις άλλες επτά διαρρήξεις, η λεία τους σε χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές συσκευές, είδη διατροφής και άλλα αντικείμενα ξεπερνούσε σε αξία τα 12.500 ευρώ!

Οι δράστες χτυπούσαν στις ευρύτερες περιοχές των δήμων Ναυπλιέων και Άργους- Μυκηνών. Συγκεκριμένα, είχαν εισβάλει σε δυο σπίτια στην Αγία Τριάδα, σε άλλα δύο στα Δενδρά και σε ένα στο Άργος, το Μάνεση και την Πουλακίδα Αργολίδας. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για την ταυτοποίηση του δεύτερου δράστη και την πλήρη εξιχνίαση της εγκληματικής τους δράσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης