Καβάλα: Πλήρωσε «χρυσή» μια εικόνα ευτελούς αξίας

Καβάλα: Πλήρωσε «χρυσή» μια εικόνα ευτελούς αξίας

Άρπαξε από το πορτοφόλι της ηλικιωμένης γυναίκας 500 ευρώ - Οι αρχές αναζητούν το δράστη

Καβάλα: Πλήρωσε «χρυσή» μια εικόνα ευτελούς αξίας
Θύμα ενός επιτήδειου με παρελθόν στις απάτες έπεσε μια ηλικιωμένη στην πόλη της Καβάλας, που πείστηκε ότι μια εκκλησιαστική εικόνα που της έδειξε είχε μεγάλη αξία και προθυμοποιήθηκε να τον ενισχύσει οικονομικά για να την εξοφλήσει!

Ο 43χρονος δράστης πλησίασε σαν… καλός Σαμαρείτης την 88χρονη γυναίκα με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και προσφέρθηκε να την μεταφέρει στον προορισμό της. Η κουρασμένη γριούλα δέχθηκε και στη διαδρομή ο πονηρός της παρουσίασε την εικόνα, λέγοντας ότι δήθεν την είχε αγοράσει αλλά δεν είχε χρήματα για να την αποπληρώσει και θα την επέστρεφε!

Η ηλικιωμένη τον λυπήθηκε και άνοιξε το πορτοφόλι της για να του δώσει χρήματα, όμως εκείνος άρπαξε από μέσα 500 ευρώ! Στις διαμαρτυρίες της 88χρονης, απάντησε ότι θα της επιστρέψει μόλις εξοφλήσει την οφειλή του! Η γυναίκα αποβιβάστηκε παίρνοντας μαζί της την εικόνα, αλλά μόλις πήγε στο σπίτι της ενημέρωσε την Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων από τις οποίες αναγνώρισε τον δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης