Καβάλα: Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένη και κόντεψε να καεί ζωντανή!

Καβάλα: Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένη και κόντεψε να καεί ζωντανή!

Οι γείτονες άκουσαν την πανικόβλητη γυναίκα να ζητά βοήθεια, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επέτρεψαν να βγει από το φλεγόμενο σπίτι...

Καβάλα: Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένη και κόντεψε να καεί ζωντανή!
Λίγο έλειψε να βρει φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες που τύλιξαν το σπίτι της στην Καβάλα μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα, που είχε αναγκαστεί να ανάβει κεριά κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς δεν είχε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος! 

Η άτυχη ηλικιωμένη δεν είχε πληρώσει τους λογαριασμούς της και της είχαν διακόψει την παροχή. Έτσι, προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το σκοτάδι ανάβοντας κεριά, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο το βράδυ της Κυριακής, καθώς ένα από αυτά έπεσε σε εύφλεκτα υλικά τα οποία άρπαξαν αμέσως φωτιά.

Κλείσιμο
Οι γείτονες άκουσαν την πανικόβλητη γυναίκα να ζητά βοήθεια, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επέτρεψαν να βγει από το φλεγόμενο σπίτι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή της. Το σπίτι, όμως, υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης