Απόπειρα αυτοκτονίας στα κρατητήρια της Ρόδου

Απόπειρα αυτοκτονίας στα κρατητήρια της Ρόδου

Ο 40χρονος κατηγορείται ως αποστολέας ενός καταψύκτη που έκρυβε δέκα κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ένα Καλάσνικοφ σε έναν 34χρονο Ροδίτη!

Απόπειρα αυτοκτονίας στα κρατητήρια της Ρόδου
Δυο 24ωρα μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας για την προφυλάκισή του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρόδου ο 40χρονος που κατηγορείται ως αποστολέας ενός καταψύκτη που έκρυβε δέκα κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ένα Καλάσνικοφ σε έναν 34χρονο Ροδίτη!

Για καλή του τύχη, την απόπειρά του αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί και τον έσωσαν με τη βοήθεια πληρώματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, όπως αποκαλύπτει η «Ροδιακή». Ο 40χρονος από το Ρέθυμνο είχε απολογηθεί την περασμένη Παρασκευή και είχε ισχυριστεί ότι δεν έχει σχέση με την αποστολή του καταψύκτη που έφτασε σε πρακτορείο του νησιού στις 13 Μαρτίου.

Κλείσιμο
Τότε, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν συλλάβει τον 34χρονο παραλήπτη μόλις έβαλε στο αγροτικό φορτηγάκι του τον καταψύκτη που περιείχε το όπλο και τα ναρκωτικά. Όπως υποστήριξε, είχε γνωρίσει τον αποστολέα στο Ρέθυμνο δύο μήνες νωρίτερα και, όταν πληροφορήθηκε πως διακινούσε ναρκωτικά, του ζήτησε να του στείλει μια μικρή ποσότητα χασίς για δική του χρήση, αλλά δεν του ανέφερε κάτι σχετικά με το Καλάσνικοφ. 

Όμως, στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα 840 γραμμάρια κάνναβης, 12,5 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα περίστροφο, μαζί με 2.500 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών. Έτσι, εισαγγελέας και ανακρίτρια διέταξαν την προφυλάκισή του  και οδηγήθηκε στις φυλακές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης